Muldalen 2

Torsdag 26. mai. Oppmøte på parkeringsplassen i Sødalsvika/Muldalsvika kl 1800. Ferje frå Eidsdal kl 1715. Viss du ikkje har vore på usiktspunktet for Muldalsfossen så er dette ei god anledning til å oppleve det. Fossen har ei spennande historie som turleiar Astor Furseth vil fortelje om.

Vekas tur til Veibergsetra 18.6.15

Vekas turar startar opp med ein rundtur i Norddalsbygda torsdag 19. mai kl 1800. Turane går til ulike turmål i Norddal kommune, kort og langt, bratt og flatt.

Vekas tur Skusetsetra 21.5.15

Sunnmøre friluftsråd gir kvart år ut Naturlosavisa - eit tiltak for å marknadsføre natur- og kulturvandringar og andre arrangement i medlemskommunane. I hovudsak er dette turar og arrangement i regi av lag og organisasjonar.

Tur til Raudhammaren

Legg aktiviteten inn i kvardagssrutinene. Dette melder Helsedirektoratet i samband med verdas aktivitetsdag 10. mai. Dagen blir brukt til å inspirere til fysisk aktivitet over heile verda.

psykisk helse001.JPG

Norddal markerer verdas aktivitetsdag med ein friskivstur for alle til Muldal - og med ei oppfordring til små og store innbyggjarar om å ta seg ein sykkeltur denne dagen. Alle som registrerer seg i ei av sykkelbøkene er med i trekninga av premiar.